22 Ağustos 2014 Cuma

Adnan OKTAR israilli kardeşleriyle beraber

İlk defa kedicikleri olmadan kameralar karşısında konuşan; Adnan hoca olarak bilinen Adnan OKTAR'ın sosyal medyada bulduğum  bir videosunu paylaşacağım.

"Türkiye ile İsrail arasındaki gerginlik toplam 10-15 kişi arasındaki gerginliktir" şeklinde açıklama yapan Adnan hoca;
"İsrailli kardeşlerimizi çok seviyoruz. Zaman zaman bu sevdiklerimiz bizim ziyaretimize gelirler. Ben kardeşlerim gibi görüyorum La ilahe illalah kardeşlerim onlar benim." şeklinde açıklamalarda bulundu.
Daha sonra konuşmasına devam eden Adnan hoca şu açıklamalarda bulundu;

Biz öyle filimlerle, tiyatrolarla, reklamlarla israilden soğumayız. Bizim kaynağımız Kurandır(Kur'anı Kerim), tevrattır. Tevrattan bakarız ama asıl kaynağımızda bizim inancımıza göre kurandır(Kur'anı Kerim). Kurana göre hareket ederiz.

Kurana (Kur'anı Kerim) göre biz israili değenlendiririz. (İsrail) Peygamber soyudur mübarek bir soydur tüylerine zarar getirttirmeyiz. İranla araları biraz açılır gibi olmuştu. Ahmedinejadın bir ifadesi oldu Atom bombasının haram olduğunu söyledi. Bunu söylemesinide açıkladım nitekim gördünüz Hürriyet gazetesinde sür manşet bu yayımlandı.

İran resmi açıklama yaptı "Atom bombası haramdır" diye. Dolaysıyla israile atom bombası kim atarsa gök kubbeyi başına geçiririz. Böyle birşeyi kimse yapamaz yani tahayyül dahi edemez. Bölgede hiç kimseye dünyada hiç kimseye bunu bundan sonra yaptırmayız. Bu devirden sonra zaten böyle bir olay yok. Barış çağındayız, kardeşlik çağındayız, sevgi çağındayız böyle bir olay asla olmayacak.




(Alıntı)

Konuya ek olarak bulduğum bir kaç resim paylaşacağım



















(Alıntı)

Son israil saldırısında sahildeki savunmasız ve masum çocuklarda israil hava kuvvetleri tarafından vuruldu. hemde gübe gündüz bir vakitte..

0 yorum:

Yorum Gönder