28 Kasım 2014 Cuma

Böyle arkadaş arama sitesi görülmedi

Piyasada bir çok arkadaşlık sitesi gördüm ama böylesini hiç görmedim. Urfatanem.Com ekip arkadaşlarımızdan "Pijama" rumuzlu arkadaşımızın projesi ve gerçekten ilgimi çekti.

Bu sistemi gördükten sonra anladımki "arkadaş bulma" vaadiyle bize o kadar üyelik aldırıp o kadar gereksiz form doldurmuşlarki görünce sizde bana hak vereceksiniz. Edindigim bilgiye göre sistem tamamiyle bitmemiş ama bu haliylede çok kullanıyor ve seviliyor.

 >>    Dadlum.Com 


Peki nedir bu sistem?
Bir filmi izlemeden anlatrmak gibi olmasın diye sadece küçük başlıklar vereceğim kalan heyecanı bizzat sizin yaşamanızı istiyorum.
1. İsteğe bağlı olarak benimde bir profilim bulunsun diyorsanız "Ücretsiz ilan ver" sekmesini tıklıyor ve basit bir form dolduruyorsunuz. Üyelik veya şifre yazma, saklama derdi yok.
2. İnsanlar ilanınızı görüyor ve sizinle tanışmak istiyor. Tanışma başlangıcı ilanınızda uyeliksiz ve ücretsiz mesaj yazma panelinden gerçekleşiyor.
3. Dilediginiz zaman ilanınızı geri çekebiliyorsunuz.
4. Rahatsızlıklara karşı tüm ilan ve mesajlar editör kontrolunden geçiyor.
5. Kişisel bilgilerinizi siz onaylamadıkça asla 3. kişilerle paylaşılmıyor.
6. şehirlere göre arama yapabiliyorsunuz.
7. Sorumluluk size ait olmak üzere facebook, twitter, telefon numarası, email adresi gibi bilgilerinizi patlarıyorsunuz.
8. Sınırsız mesaj yazma..
9. İlanlarda isim analizi yaparak kişi daha rahat tanıma..
10. ve online sohbet..

Aklıma anlık olarak bunlar geldi.
Üyelik al her girişte şifre kullan. ohoo.. yok kardeş bunlar eskidi artık :)
Dediğim gibi sistem hala geliştiriliyor bence sizde bir deneyin..
Aramızda kalsın. Proje bittiginde etkinlikler düzenlenecek ve hediyeler dağıtılacakmış tabi bunda eski ilan sahiblerinin avantajı büyük olacakmış söylentilerini duyduk ;)

3 yorum:

  1. bende ilan açtım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İlanı boş ver direk burdan kısmetin olsam olmaz mı :)

      Sil
  2. Selamın aleyküm ismim volkan karsliyim 27 yaşımdayım.Okuyorum öncekile macera aramayı sevmem okuma uygar ve kültürlü olamayı severim kitap okumayı ve insanları dinlemeyi çok severim insan özunde güzel ise sözün de de güzeldir dini bütün olmasında dürüst insanın yapılsi önemlidir sadakat iç güven söz kalbi temiz biri arayan güzel ahlaki değerlere önem veren bir bayan arasın 0542664 6899

    YanıtlaSil